esther@esimago.nl

Hoe ziet het GOLD programma er uit?

Het programma is persoonlijk, ervaringsgericht en werkt van binnen naar buiten. We maken gebruik van methoden en technieken uit het verleden en de toekomst waarmee je vanuit het onderbewuste tot bewustwording komt. Tegelijkertijd werken we aan de integratie die ervoor zorgt dat je bewust bekwaam in het dagelijks leven komt te staan. Eeuwenoude technieken uit het Shamanisme en de Tao combineren we met virtual reality en biofeedback. Voor de integratie in de praktijk maken we onder meer gebruik van systemisch werk (opstellingen), Voice Dialogue en NLP. 

De duur van het GOLD programma is 14 maanden.

Het plenaire programma is zoveel mogelijk live op diverse locaties in de natuur als dit niet mogelijk is gaat het over op online interactie. Voor de individuele coaching sessies wordt op maat afgesproken of dit online of live plaatsvindt.

Vooraf kun je aangeven welke coaching vormen je het meeste aanspreken we plannen zoveel mogelijk maatwerk de coach in die het beste bij je past. Indien in een later stadium behoefte is aan een wissel is dit na overleg mogelijk.

De gevoerde taal is nederlands of engels.

Aan het einde van het programma krijg je bij meer dan 85% deelname een certificaat.

Papa initiatieworkshop