esther@esimago.nl

Intergenerationele heling

Waar gaat het over?

In je leven heb je patronen die je als vanzelfsprekend neemt. Sommige patronen zijn heel behulpzaam andere patronen kunnen je goed dwars zitten.

Hoe bewust ben je ervan of de patronen wel echt van jou zijn. Zou het kunnen dat je grotendeels onbewust veel overneemt van je ouders en je voorouders?

Hoe zou het zijn om te onderzoeken wat van jou is en wat je hebt overgenomen. Zowel de mooie overdrachten als degenen die je eigenlijk niet meer dienen. Om vervolgens het lijden en strijden van je ouders en voorouders bij hen te laten en inzichten te krijgen uit de lessen die zij al hebben geleerd. Zo kom je in het hier en nu met een bewustzijn op wat jouw lessen zijn in dit leven en wat je hier te brengen hebt. Als je zelf kinderen hebt of wilt krijg je helder wat je wel en niet wilt overdragen aan de volgende generatie.

Vaak lukt het met intergenerationele heling om voorbij schuld, schaamte  en onmacht te komen richting de ander. Het vergt om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor wat jij voelt en doet en welke rol jij speelt en wilt spelen in het leven.

Met intergenerationele heling ga je de reis aan die je dichter bij jezelf brengt en de waardevolle overdrachten van ouders en voorouders een mooie plek geeft in je bestaan.

 

Papa initiatieworkshop