Integratie coaching, therapie & healing
es Imago

Je leven is vol met vreugde, moeilijke emoties, verlangens, beperkende overtuigingen, kwaliteiten, uitdagingen, lichamelijke pijn of ongemak en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je kunt hulp gebruiken.

Ik ga er van uit dat de wijsheid en het weten van jouw leven in jou zit. Je krijgt in de sessies en trainingen bewustzijn op de invloed van je eigen gedachten en gevoelens en de impact daarvan op het fysieke lichaam. Je gaat een verdiepende relatie aan met jezelf wat automatisch een verdieping brengt in de relaties in je omgeving. Met Integratie therapie en coaching werken we vanuit de kern van je uitdaging aan het liefdevol loslaten van wat je niet meer nodig hebt en het transformeren naar wat je wenst. Elke sessie is gericht op integratie van het geleerde in het dagelijks leven zodat het een blijvend effect heeft.

We werken aan het verkrijgen van inzichten en heling met innerlijk kind werk, systemisch werk, creatieve therapie, chakra therapie, lichaamswerk, archetypisch werk, sjamanistische technieken en regressie.

Bij specifieke klachten van de darmen, huid of vermoeidheid kunnen we aan de hand van bloed- en fecesonderzoek zien of er (laaggradige) ontstekingen of andere onregelmatigheden zijn die de klachten accuut of structureel veroorzaken. Op basis van de analyse maken we een therapieplan met kruiden en supplementen of krijg je een doorverwijzing naar een specialist.

Wil je meer weten over hoe ik werk klik hier

06 44454006 - esther@esimago.nl - Neem gerust contact op voor vragen of een afspraak