Je leven is vol met vreugde, moeilijke emoties, verlangens, beperkende overtuigingen, kwaliteiten, uitdagingen, lichamelijke pijn of ongemak en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je kunt hulp gebruiken.

Esther Simao gaat er van uit dat de wijsheid en het weten van jouw leven in jou zit. Je krijgt in de sessies en trainingen bewustzijn op de invloed van je eigen gedachten en gevoelens en de impact daarvan op het fysieke lichaam. Je gaat een verdiepende relatie aan met jezelf wat automatisch een verdieping brengt in de relaties in je omgeving. Met Integratie therapie en coaching werken we vanuit de kern van je uitdaging aan het liefdevol loslaten van wat je niet meer nodig hebt en het transformeren naar wat je wenst. Elke sessie is gericht op integratie van het geleerde in het dagelijks leven zodat het een blijvend effect heeft.

We werken aan het verkrijgen van inzichten en heling met innerlijk kind werk, systemisch werk, creatieve therapie, chakra therapie, lichaamswerk, archetypisch werk, sjamanistische technieken en regressie.

Neem contact op voor een afspraak voor een vrijblijvende intake. Bel 06 44454006 of mail esther@esimago.nl

Papa initiatieworkshop